Esittely

Metsäleimun kennelissä on kasvatettu lyhytkarvaisia saksanseisojia vuodesta 2011. Nyt keväällä 2016 tulossa uusia tuulia, kun suunnitteilla on Gordoninsetteri pentue perheen omille koirille Nelsonille ja Bellalle. Molemmat rodut ovat metsästys käytössä, mutta myös perhekoiria.

Koirilla kilpaillaan rodun erikoiskokeissa ja näyttelyissäkin käydään vähintään jalostuksen kriteerit täyttävä määrä. Lyhytkarvaisilla saksanseisojilla menestystä on tullut myös näyttelypuolella merkittävästi. Kasvattajaryhmänäkin olemme pärjänneet niin rodun omassa erikoisnäyttelyssä kuin maailmanvoittajanäyttelyssäkin Helsingissä 2014, jossa sijoituimme kasvattajaryhmistä toiseksi.

Kasvattejamme kannustamme myös osallistumaan koetoimintaa, joka antaa näyttöä kasvatustyömme onnistumisesta. Uusille harrastajille opastamme koetoimintaa.

Vuoden 2015 iloinen menestystarina oli Marika Laurilan ja lkssu Metsäleimun Mutkan Lady's trialin voitto! Menestys on aina juhla koko teamille!!

Kennelin toimintaan on aina kuulunut kannustaa uusia pennun ottajia tarjoamalla koulutusapua ja ohjausta. Järjestämme mukavaa yhdessä tekemistä rotuun ja toisiimme tutustumiseksi isommallakin porukalla. Esimerkkinä jo perinteeksi tullut Metsäleimun ampumamestaruuskilpailu aina kesän lopulla. Tavoitteena on saada koko perhe mukaan koiraharrastuksen merkeissä. Haluamme myös kannustaa harrastuksen kokonaisuuteen, johon kuuluu myös ampumataito.

Mikäli olet kiinnostunut kanakoirien kanssa harrastamisesta ota ihmeessä yhteyttä!

Mäntässä 9.2.2016 Moona ja Harri Ala-Ajos
 
Webdesign ©Pet-Web 2010